Werkwijze

Bel ons 085-4011595

Bij onze advocatenpraktijk gaan we altijd zorgvuldig en professioneel te werk. Iedere zaak is anders, maar wat u altijd van ons kan verwachten is dat wij staan voor maatwerk, altijd dure rechtszaken zullen proberen te voorkomen, en een totaaloplossing bieden door te werken met een multidisciplinair team.

Maatwerk

Tijdens de eerste (vrijblijvende) afspraak zullen we samen uw situatie en wensen doorspreken. Op basis hiervan wordt een plan op maat gemaakt. U weet dan meteen vanaf de eerste ontmoeting wat u van ons kunt verwachten en welke kosten hierbij komen kijken. Door onze ruime ervaring bieden we altijd een plan dat is afgestemd op uw specifieke situatie.

Eerst overleg, dure rechtszaak voorkomen

Rechtszaken zijn over het algemeen duur en nemen veel tijd in beslag, terwijl u natuurlijk het liefst heeft dat problemen zo snel en betaalbaar mogelijk worden opgelost. Daarom zullen wij altijd eerst proberen een schikking te treffen of een ontmoeting met een mediator regelen. Onze betrokken mediators zullen dan beide partijen bij elkaar brengen om een oplossing te zoeken die voor iedereen acceptabel is. Mocht het alsnog tot een rechtszaak komen dan kunt u uiteraard rekenen op de professionele rechtshulp van onze advocaten.

Multidisciplinair team

Doordat wij advocaten en juristen met diverse specialisaties in ons team hebben kunnen wij voor uiteenlopende problemen, hoe complex ook, een oplossing bieden.