Huurrecht

Bel ons 085-4011595

Huurrecht advocaat Rotterdam

Hoewel u vanzelfsprekend hoopt dat u nooit problemen zult krijgen met uw huurbaas of de huurders van uw pand, kan een conflict zich redelijk snel voordoen. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin er tijdens een hevige storm of regenbui waterschade aan uw woning ontstaat. In dit geval is het lastig om te zeggen wie verantwoordelijk is voor de geleden schade en wie dus op moet draaien voor de gemaakte kosten voor het herstel van de woning. Een huurbaas zal de huurder in de meeste gevallen aanwijzen, terwijl een huurder de andere kant op wijst. Met een huurrecht advocaat weet u precies wanneer u wel en niet verantwoordelijk bent en dus wanneer u op moet draaien voor de kosten van het schadeherstel.

Onterecht uit huis gezet? Schakel onze huurrecht advocaat in!

Naast schade aan uw woning zijn er nog veel meer situaties te bedenken waarbij de hulp van een huurrecht advocaat gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan het geval dat u zonder duidelijke opgaaf van reden uit uw woning wordt gezet. Dit is voor u erg vervelend, omdat u vaak niet snel iets anders heeft gevonden en u daarbij gehecht was aan uw eigen plek. Wanneer u van mening bent dat het onterecht is dat u uit huis gezet wordt kunt u een huurrecht advocaat inschakelen. Een huurrecht advocaat kijkt samen met u naar de situatie en zal u helpen bij het terugdraaien van de uithuiszetting.

Schikking treffen met de (ver)huurder

Onze huurrecht advocaat zal altijd proberen een rechtszaak te vermijden en tot een schikking te komen. Zo bespaart u veel tijd en geld! Bij een schikking betaalt de ene partij de ander een financiële vergoeding, waarmee bijvoorbeeld de schade kan worden hersteld. Zo hoeft u zich niet voor de rechter te verantwoorden en is een zaak vaak sneller opgelost.

Wilt u advies van een huurrecht advocaat? Maak dan een afspraak bij ons advocatenkantoor!