Letselschade

Bel ons 085-4011595

Letselschade Advocaat Rotterdam

Hoewel u vanzelfsprekend hoopt dat u er nooit mee te maken krijgt kunt u letselschade oplopen door het toedoen van anderen. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waar u over een zebrapad loopt en wordt aangereden door een automobilist, wie is er in dit geval aansprakelijk? Aangezien u over het zebrapad liep, was u degene die voorrang had en niet de automobilist. U lette echter niet op, omdat u op uw telefoon zat te kijken. Een lastige situatie, waarbij het vaak moeilijk is om tot een oplossing te komen met de andere betrokken partijen. Het is immers niet gek dat u een financiële vergoeding wilt voor de gelede letselschade! Om u bij te staan in het oplossen van een dergelijk conflict biedt onze letselschade advocaat wellicht de uitkomst.

Een letselschade advocaat  aan uw zijde

Het voornaamste doel van een letselschade advocaat is het voorkomen van een rechtszaak en het zo gunstig mogelijk laten verlopen van onderhandelingen. Een rechtszaak kost vaak erg veel tijd en geld, waardoor het veel gunstiger kan zijn om een probleem op te lossen met bijvoorbeeld een schikking. Bij een schikking betaalt de andere betrokken partij een financiële vergoeding voor de geleden schade, waarmee u bijvoorbeeld de medische kosten voor de letselschade kunt betalen.

Voor de rechter bij letselschade

Wanneer het een letselschade advocaat niet lukt om tot een schikking te komen met de andere betrokken partij, kan het noodzakelijk zijn om de zaak voor een rechter te laten komen. In dit geval bepaalt de rechter wie aansprakelijk is en dus op moet draaien voor de gemaakte medische kosten. Een letselschade advocaat zal proberen om de uitkomst van zo’n rechtszaak zoveel mogelijk in uw voordeel te laten eindigen. Denk bijvoorbeeld aan een zo’n hoog mogelijke schadevergoeding. Wilt u meer weten over waarbij letselschade advocaten u kunnen bijstaan? Maak een vrijblijvende afspraak bij ons advocatenkantoor!