Ondernemingsrecht

Bel ons 085-4011595

Ondernemingsrecht advocaat Rotterdam

Voor het oplossen van zakelijke conflicten kunt u proberen samen met uw zakenpartner tot een passende oplossing te komen. Vaak is dit echter moeilijker dan u vooraf wellicht had gedacht, door de sterk uiteenlopende belangen van de betrokken partijen. Wanneer het u niet lukt om er samen met uw zakenpartners uit te komen, kunt u de hulp inschakelen van een ondernemingsrecht advocaat. Een ondernemingsrecht advocaat weet precies wat uw rechten en plichten zijn als ondernemer! Overigens helpt een ondernemingsrecht advocaat u niet alleen bij het oplossen van conflicten, ook voor bijvoorbeeld advies bent u van harte welkom bij ons advocatenkantoor. Welke rechtsvorm is voor uw onderneming bijvoorbeeld het meest gunstig? Een eenmanszaak, of toch een vennootschap onder firma?

Bemiddelen met een ondernemingsrecht advocaat

Als ondernemer wilt u zich voornamelijk bezighouden met ondernemen, op juridisch getouwtrek zit u niet te wachten. Een zakelijk conflict wilt u dan ook zo snel mogelijk opgelost hebben! Om deze reden zal een ondernemingsrecht advocaat altijd proberen om samen met de andere betrokken partijen tot een schikking te komen. Bij een schikking krijgt u bijvoorbeeld een financiële vergoeding voor de geleden schade, afhankelijk van de aard van het conflict. Door een schikking kan een rechtszaak voorkomen worden, wat u veel tijd en geld bespaart.

Hulp bij een rechtszaak

Wanneer een schikking niet mogelijk blijkt te zijn of wanneer een partner niet meer mee wil gaan met uw voorstel is een rechtszaak de enige oplossing. Net als bij een schikking, zullen wij u ook in een rechtszaak bijstaan met een ondernemingsrecht advocaat. Ons doel is vanzelfsprekend het verkrijgen van een zo gunstig mogelijke uitslag van de rechtszaak voor uw zijde.