Advocatenkantoor

Bel ons 085-4011595

Advocatenkantoor RotterdamWanneer u een conflict of geschil wilt  oplossen, is het soms noodzakelijk om de hulp van een advocaat of mediator in te schakelen. Een advocaat kan bijvoorbeeld proberen tot een schikking te komen met de andere betrokken partijen of u bijstaan in een eventuele rechtszaak, als het zover zou komen. Ook een mediator is geschikt voor het oplossen van problemen, alleen is deze vorm van bemiddeling veel laagdrempeliger dan de hulp van een advocaat. Om die reden is een mediator bijvoorbeeld geschikt voor het oplossen van conflicten binnen families of relaties. De medewerkers van ons advocatenkantoor vertellen u graag wat voor u het meest geschikt is!

De diensten van ons advocatenkantoor

De zaken die onze advocaten en mediators behandelen lopen qua aard sterk uiteen. De ene dag helpen we cliënten met het oplossen van een echtscheiding, de andere dag staan we voor een ondernemer met een zakelijk geschil klaar. Door de diversiteit aan advocaten bij ons advocatenkantoor in Rotterdam kunnen we u met vrijwel ieder conflict helpen. Of het nu gaat om een echtscheiding, om het verhalen van de schade bij letselschade door andermans toedoen, om een zakelijk conflict of bijvoorbeeld om een familieruzie, wij helpen u graag!

Professionele en persoonlijke service

Ons advocatenkantoor in Rotterdam vindt een uitgebreide service van groot belang. Om uw zaak tot een goed einde te kunnen brengen zult u onze advocaten volledig moeten vertrouwen en uw verhaal kunnen en willen doen. Niet alleen vakkundigheid staat bij ons hoog in het vaandel, ook een persoonlijke service vinden we belangrijk. Alleen op die manier weet u zeker, dat u kunt vertrouwen op de dienstverlening van onze advocaten en mediators. Wilt u eens kennis maken met de advocaten bij ons advocatenkantoor? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking!